Odawaran luumufestivaali (Soga Bessho luumufestivaali)

 

Miellyttävä luumu tuoksu

Joka helmikuussa Odawaran luumufestivaali järjestetään helmikuussa. (Vuodesta 2 (lauantaina) - 2020/2 (su.) Vuonna 1)

Odawara Ume -festivaalilla on Odawaran linnan rauniopuisto ja Soga Bairin, mutta täällä Soga Bessho Bairinissa voit nauttia Fudyn maisemista ja 35,000 XNUMX valkoisen luumun tuoksusta.

Odawaran luumifestivaali Yabusame
Odawaran luumifestivaali Yabusame

Soga no Satossa sijaitseva Soga Bairin koostuu kolmesta piiristä: Bessho, Nakagawara ja Hara. Sitä hoitavat pääasiassa kunkin alueen viljelijät. Erityisesti Bessho-tapahtumapaikalla on eniten palveluita, kuten Bairin, matkamuistomyymälöitä, ruokaa ja juomaa sekä parkkipaikkoja.

Odawaran luumifestivaali Soga Bairin
Odawaran luumifestivaali Soga Bairin

Odawarassa, Kanagawan prefektuurissa, yli 600 vuotta sitten, linnan alle istutettiin monia luumupuita, jotta luumpähkinöitä voitaisiin käyttää aseina Hojon aikana. Edokaudella Odawaran feodaalinen herra Okubo rohkaisi luumujen viljelyä, ja se kasvoi nopeasti. Lisäksi Hakoneen yli sijaitsevana postikaupungina Umeboshi oli kätevä välttämättömyys matkustajille (bentoaineen säilyttäminen, janoa jano ja terveysruoat).

Noin 40 vuotta sitten paikallinen maanviljelijä perusti toimeenpanevan komitean Soga Bairiniin Odawaraan tuottamaan syötäviä luumuja ja nauttimaan kukien kauneudesta, siveellisyydestä ja jaloisuudesta. On pidetty.

Odawaran luumifestivaali Soga Bairin
Odawaran luumifestivaali Soga Bairin

Soga Bairin koostuu Nakagawarasta, Harasta ja Besshon (paikallisista) luumumetsistä, ja noin XNUMX XNUMX valkoista luumua on istutettu. Syötävien luumujen tuottamiseksi suurin osa niistä on valkoisia luumuja, joilla on valkoiset kukat.

Bessho Bairinin maahantuloaika
Voit päästä vapaasti Bairin-kenttään (yksityinen maa) pitoaikana, mutta klo 7–00

Jos tulet autolla. Koska se on yleinen tie, voit päästä siihen milloin tahansa, mutta paikkoja, joihin voit pysäköidä, on rajoitetusti (katso tapahtumapaikan opaskartta). Lisäksi liikennerajoituksia sovelletaan klo 9-00.

Odawaran luumifestivaali Soga Bairin
Odawaran luumifestivaali Soga Bairin

Jos kukat ovat täydessä kukassa ja sää on hyvä, Bairinin ympäristö on tungosta jopa arkisin. Erityisesti lauantaisin ja sunnuntaisin prefektuuritie Route 72 voi olla ruuhkainen. Parkkipaikka on myös täynnä aamulla, ilmaiseksi ja täyteen, ja odotamme saatavuutta.

Bairinissa on pääasiassa Juro-luumuja (kuivattuja luumuja varten), Shirakaga (luummehun, luumuuutteen, luumuviinin jne. Käsittelyä varten), Nanko (kuivattujen luumujen, joita käytetään myös jalostukseen) ja itkien luumujen (koristekäyttöön).
Kukkii järjestyksessä Juro → Minamitaka / Weeping → Shirakaga.

Luumukukkien kukka-elämä on hyvä, ja niistä voi nauttia noin kuukauden. Lisäksi täällä Bessho Bairinissa voit nauttia luumu kukinnoista pitkään, koska viljelet monia lajikkeita, kuten erikoistuotetta Juro, Shirakaga, Minamitaka, Sugita, itkua luumua jne. Nauti 1 35,000 luumukukasta Soga no Satossa.

Soga no Sato ja Yabusame]
 Täällä Soga no Sato -alueella Soga Taro Yunobu -klaani perustettiin Shogunaten perheenjäseneksi Kamakura-aikana.Soga-tarinasta kuuluisa herra Mitsue, "Goro / Juron" äiti, meni naimisiin tämän Yunobun kanssa.Täällä Soga no Satossa on monia Soga Monogatariin liittyviä raunioita. "Azuma Kagamin" mukaan hänen veljensä appi, Yunobu, on jousiammuntien mestari, ja Genryocho on palkinnut hänen korkeista saavutuksistaan ​​"Fuji no Maki Hunting" -tapahtumassa.

[Yabusamen alkuperä]
 Jousiammuntatekniikoista Ryuhouma, Inuoimono ja Kasagake kutsutaan <Ratsastuksen kolme asiaa>, ja toisin kuin Yuman harjoittelukilpailussa, Ryuhouma on annettu Shinto-rituaalina rukoilemaan "Tenka Taihei, viiden jyvän hedelmällisyys" ja muinaisina aikoina "Yaho". Sen sanottiin olevan hevonen.Keisari Kinmei (XNUMX-XNUMX) aikana vallitsi konflikteja kotimaassa ja ulkomailla, joten kun keisarinna Shinko ja keisari Ojin olivat huolissaan nykyisen Usa Hachimangun pyhäkön (Oitan prefektuuri) myrskyisästä maailmasta ja rukoilivat Taihei Tenkan puolesta, he olivat hevosella. Sanotaan, että se alkoi kolmella kohteella.

Jos etsit halpaa hotellia Hakone-alueella, klikkaa tästä