Ashigara Pass Fist Festival

 

【Festivaali, joka arvostaa perinnettä perinyt sydäntä】

Showa X NUMX -vuodesta alkaen festivaali järjestää vuosittain Minami Ashigaran ja Shizuoka Prefecture Oyaman kaupungin välisen yhteistyötapahtuman syyskuun toisena sunnuntaina.

Ashigorito Pass Fist Festival Hikita Koki
Ashigorito Pass Fist Festival Hikita Koki

Kun Shinra Saburo Yoshimitsu kampanjoi shoon mestarina (Shono: Gagakuissa käytettyjen tuulimittareiden 1 jne.) Heianin aikakaudella sotapäälliköt, kun he leiriytyivät Ashigoro Passille, Shon salaisuus annettiin Toyohara Tokiuchille, opettajan pojalle Festivaali, joka on peräisin tarinasta, jonka sanotaan tehneen.

Silla Saburo Yoshimitsu saapui Oshuun myöhempien kolmen vuoden roolilla (Yonago 3 vuosi (1083 vuosi) ~ ensimmäinen vuosi Kanji (1087 vuosi)) Veli: Taro Hachiman Tulin Ashigorin matkustajaan tukemaan Yoshiya Toyohara Hatamoton poika, jonka Yoshimitsu antoi huilun kunniaksi, ajattelemalla, että hän voisi kuolla taistelussa, syksyllä, istuen ashishillä ashigori-passissa, hän opettaa shonin huilun salaisuutta, On raportoitu, että se palasi Kiotoon.

Shinra Saburo Yoshimitsu (Shinkaraburo Yoshimitsu) · · aka: Genji Yoshimitsu (Yoshimitsu Momoto) on myöhäisen Heianin ajan soturi.
Sho-mestari, joka pystyi tekemään taistelulajeja, kuten jousiammuntaa, ratsastusta, vanhoja taistelulajeja. Soturi molemmilta puolilta.

Toyohara Ogimoto (Toyoharan aika) · · · Gagaku myöhäisessä Heianin kaudella.
Mestari Shoro Saburo Yoshimitsu, keisari Horikawan sho-opettaja.

Fukiharu Toyohara (Toyoharan Aki) · · · Aristokraattinen ja musiikillinen ihminen myöhäisestä Heianin jaksosta.
Sogami-maan Ashigarun tarjoama Shilla Saburo Yoshimitsu, joka on mukana taistelukentällä, Yoshimitsu oli sitoutunut kertomaan salaisen laulun tuleville sukupolville hyväksymällä Yoshimitsun vakuuttamisen väistämättä ja palaten takaisin pääkaupunkiin.

Ashigorito Pass Fist Festival Hikita Koki
Ashigorito Pass Fist Festival Hikita Koki

Tähän asti, koska ei ollut mitään mahdollisuutta kuulla Shon ääniä, se oli hyvin jännittävää.
Jos voisin kuulla tämän äänen Ashigori Pass of the moon, se näyttää olevan kaikkein vaikuttunein.

 

Fistzuka-omistautumisen seremonian lisäksi näytetään rumpuja ja kenkiä, tanssia, palomuuria, miekka tanssia jne..

Lisäksi se on myös ihmeellinen sotahyökkäys molempien paikallisten peruskoulun oppilaiden välillä, jotka kamppailevat Ashigaru Castle Ruins Square -alueelle, joka on vuosittainen tapahtuma. Voittaja voi viedä tämän ashigara-aukion alueelleen seuraavaan pilliin.

Ashigara Pass Fist Festival
Ashigara Pass Fist Festival

Pääsy tähän
<Jos juna on>
Odawara-asema ⇒ Oyuzanyaman asema (Oyuzenyama-linja) 21 minuuttia × 270 jeni, poistu Oizuyaman asemalta, siirry oikealle puolelle bussi pyörivä ④ numero pysäkki (kävele), jää pois Oyuzanyaman asemalta iz Jizo Hall loppupisteessä (Hakodate) Vuorikiipeilybussi) Noin 27 minuuttia × 450 jeni (Jizo-saliin kulkeva bussi on 1-kirjoja noin 1-tuntia)


Jizhodosta ajetaan retkikurssin Ashigara Asuka.
Jizodo ⇒ Manyo Park (kävely) noin 60 minuutin × 2.6km, Manyo Park ⇒ ashigara pass (kävely) noin 10 min x 0.3km

※ 4-kuukausi · 5-kuukausi · 10-kuukausi · 11-kuukausi toimii väliaikaisesti Omoseyama-asemalla → Manyo Parkissa 8-ajan ja 12-aikakauden aikana. Myös pillifestivaalin päivänä toimii myös väliaikainen bussi myös Suruga Oyama -asemalta Gotemba-linjalla.

 

Jos etsit halpaa hotellia Hakonessa, napsauta tästä (monikielinen kirjeenvaihto)