Hakone Imperial Park

 

【Paikka, jossa voit monopolisoida Ashinoko】

Meiji 19 vuosi 7 kuukausi, paikkaan, joka on kutsuttu nimellä "Tokeshima" muodossa niemimaalla, joka työntyy Ashi, Imperial Household Agency "Hakone torni kuukauden saari asuinpaikka ansiokkaasta vieraita kuninkaallisen perheen kesän ja ulkomaisen tein. "

Hakone Imperiumin puisto Lakeside Observation Deck
Hakone Imperiumin puisto Lakeside Observation Deck

Taisho 12: ssä (1923) tapahtuneen suuren Kanto-maanjäristyksen ja Showa 5: n (1930) Kita-Izu-maanjäristyksen vaikutuksista johtuen asteikko pieneni ja johto muutti Kanagawan prefektuuriin Showa 21: iin (1946). Seuraavasta vuodesta alkaen se avataan yleisölle prefektuuripuistona, ja moottoritiejä, pysäköintialueita, näköalapaikkoja ja puutarhatietä parannetaan.

Vuonna hyvin hoidettu suojaus on kaunis puisto, jokainen kausi, voit nauttia kävelystä. 4 kuukausi Prunus Incisassa, toukokuun atsalea, kesällä kulta-porrastettuja lilja, kuten syksyn lehdet, kukin erilainen tunnelma, kun voi nauttia tulemaan.

Hakone Imperial Park (Kanagawan silta 100 valinta)
Hakone Imperial Park (Kanagawan silta 100 valinta)

Reittiä, joka on helppo kävellä,
Keskusportti ⇒ Järvenäkymä havainnointikeskus ⇒ Keski-neliö ⇒ Bentenin nenä-observatorio ⇒ 200 portaat ⇒ Ashikawa-silta ⇒ Chuo-portti

Erityisesti näkymä nenän observatorio Benten tarkoitettu vaikutelman, jos aurinkoinen, voit monopolisoida Ashi puhtaana takana Fuji.

Näkymä Hakone Imperial Parkin observatoriosta
Näkymä Hakone Imperial Parkin observatoriosta

Kaksisataa portaat, paremmat näkymät etsii pohjasta, mutta siellä on mahtava, menee kiivetä ylös pohjasta, niin kaunis tuskallinen, ne jotka eivät luottamusta fyysistä voimaa, kun taas taaksensa ajoittain downlink reitillä, ja on hyvä mennä alas Luulen.

Hakone Imperial Park Kaksosataa portaita
Hakone Imperial Park Kaksosataa portaita

Sisäänkäynti maksuton, parkkipaikkamaksu: normaali auto 310 yen / 1 tuntia

Jos etsit halpaa hotellia Hakonessa, napsauta tästä (monikielinen kirjeenvaihto)