Hakonen pyhäkkö

 

【Kanto General Truancy Hakone Capital One Power Spot】

Hakone Shrine yli oman kirjattu 1250 vuotta, mutta oli perin kunnioittivat "Jumala peli", että monet sotapäälliköt käydä sitten turvallisesti rukous ja Tokaidon, helppo toimitus rukous, kuten vaimoni turvallisuus, paljon ihmisiä Se kunnioitettiin.

Vuonna Hakone Shrine, tärkein pyhäkkö palvoa jumaluus Hakone (Mikami), rakennettiin Satobito voi rukoilla aivan tärkein pyhäkkö "yhdeksän hevosta Dragon alttari Shingu", Yatate Cedar, kuten helppo toimitus Cedar, odottaa erilaisia ​​jumalallisen suosion Täällä voit.

Hakonen pyhäkkö
① Yedin setri ja iso puu neljännen Toriin portin ympärillä (Tehokas puhdistuspaikka)
② Stone Steps of Shosendo (Tehokas puhdistuspaikka)
③ Ennen hakoneen pyhäkön buddhalaista hallia (hakoneen maa-energia kärsiiDragon pit paikalla)
④ Nine-headed lohikäärme pyhäkkö Metsä takana Shingu (Jatka haudalle miljoonasta tilavuudesta)Tehokas ilmakenttä)
⑤ Ryujin-vesi (Hakoneyaman uudelleen kastelu pesemään ja puhdistamaan epäpuhtaudet)
⑥ Yasanagi cedar (Synnytys · Anshi spot)

Kunnes Motomiya Hakone Ashi - rauhaa torii - myönteinen lähestymistapa pyhäkkö kiviportaita - vuori, jonka erinomaisesti puhdistavan voiman lohikäärme tie kautta, ja kävelevät tämän reitin, tunnet, että Pudota epäonnea .

 

Rauhan torii on ammuntapiste, ja meillä on aina odotusjono.

Kun odotusaika on tullut toiseksi alusta alkaen, sai ensimmäisen persoonan kameran, että otan kuvan, joten se yksittäisiin sääntöihin. Sen jälkeen nostetaan ottamaan on, annan sinun ottaa seuraavalle henkilölle.

Palvonnan jälkeen levähdysalueet alueella (Gongen Karamemochi) Syödä "5 väriä rikas", suositeltavaa!

 

Jos etsit halpaa hotellia Hakonessa, napsauta tästä (monikielinen kirjeenvaihto)